Gayové, gayové. Vy to vedete..

16. 06. 2016 14:11:31
Vystřílel gay klub. Zaznělo mnoho názorů, dokonce z něho udělali i zakomplexovaného homosexuála a outsidera, protože to zní líp, má to šťávu a je to pohodlné. Jak pro koho.

„Neomarxistický sociokulturní stereotyp se tak dostává do slepé uličky – buď muslimy nebo homosexuály..“ napsal J. X. Doležal a na konci svého krátkého zamyšlení dodává „Nejen islámský terorismus, ale ani islámský stát přece nemají s islámem nic společného, vidte soudruzi!“

Tak, takže paní Fischerová, pan Kocáb, česká ombudsmanka Šabatová a mnoho a mnoho dalších známých osobností napříč politickým i mediálním spektrem jsou soudruzi. Protože všichni tito lidé razí „neomarxistický sociokulturní stereotyp“, podporují všemožné neziskovky, které se jako pijavice přiživují na uměle vyvolaném chaosu dnešní doby, podporují migraci, přistěhovaleckou politiku a zvrácenou multikulturní ideologii sociálních inženýrů. Pane Sorosi, takovej miliardář, Vy jste tedy soudruh a neomarxista, že se nestydíte, to jste nám s tou pravicí a levicí pěkně zamíchal. Tak to je dobře, že mně to pan Doležal takto vysvětlil, už tedy vím, kdo jsou to ti novodobí soudruzi a neomarxisté. Pak ovšem marně přemýšlím, kdo jsou členové strany KSČM, protože ti nerazí „neomarxistický sociokulturní stereotyp“a ani ho nemají v programu své strany. Třeba mně to taky někdo vysvětlí, co jsou zač ti nynější straníci KSČM. Tedy z toho mně i vyplývá, že Rusové, kteří odmítají „neomarxistický sociokulturní stereotyp“ nejsou už dávno žádní soudruzi. Tak proč se proti nim pořád vede mediální válka, démonizují se jako nepřítel číslo jedna, když už dávno nejsou soudruzi a neohrožují svět marxistickou ideologií komunismu? Proč se pořád vede válka proti KSČM, když už to vlastně nejsou kovaní soudruzi? Anebo společnost vygenerovala dvojí soudruhy? Jací soudruzi jsou tedy třeba v takové Číně? Marxi, Marxi, ještě že ses toho nedožil, chlape.

Co se týče toho týpka Omara Mateena, který se nechvalně zapíše do dějin kriminalistiky jako masový vrah, protože má na kontě 50 obětí, tak já si myslím, že to nebyl žádný homosexuál. Tenhle týpek si prostě jen mapoval terén. Ostatně, byl velmi dobře vycvičen. To, že se pohyboval v klubech, kde se kumulovali homosexuálové a lesby, i to, že na internetu pronikal do myslí těchto lidí a uměle si s nimi vytvářel jakési „přátelské vazby“, ještě neznamená, že byl sám gay. Navíc tenhle týpek byl vyzbrojený bezpečnostní důstojník. Dle zprávy ČTK ho G4S přijala do služeb v roce 2007 a dvakrát ho prověřovala. Nic závadného nebylo zjištěno. Prošel úplně v pohodě. V roce 2013 dostala informaci, že byl Mateen vyslýchán FBI, ovšem vyšetřování bylo zastaveno. Zase prošel v pohodě. Mateen odvedl svou práci. Pod jakou hlavičkou splnil úkol, bude zřejmě vždy obestřeno tajemstvím, spekulacemi, fabulacemi. To, že FBI pustila do tisku, že Mateen volal těsně před útokem na linku 911 a přísahal věrnost islámskému státu, může být fabulace a nemusí. Manželka Mateena uvedla, že byl psychicky labilní. Ale to klidně mohl být, protože psychicky labilních jedinců je ve společnosti mnoho. Každý druhý Američan navštěvuje svého psychologa nebo psychiatra. Takže, co se týče labilních jedinců, není o ně v USA nouze a zřejmě o ně nebude nouze v celém světě. Navíc rozbor osobnosti a charakteru Mateena od ženy, která s ním žila v manželství pouze 4 měsíce, nemůže mít takovou relevantní výpovědní hodnotu, jaká se tomu přikládá. Z prostého důvodu, protože osobnost, potažmo psychické pochody člověka, kolikrát nerozkódujete plně ani po dvacetiletém manželství. Takže otazníků kolem týpka Mateena přibývá. A kolem neomarxistů vlastně taky.

-ed-

Autor: Eva Dreyová | čtvrtek 16.6.2016 14:11 | karma článku: 31.47 | přečteno: 1988x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Praha a střední Čechy

Michal Merhaut

Když do Kolína přijely tanky…

Zatímco severomořským pobřežím se linuly tóny Kmochových skladeb v podání dechové hudby Veřejného požárního útvaru v Kolíně, do překročení československých hranic prvními jednotkami okupačních vojsk zbývalo jen pár hodin.

23.8.2022 v 9:05 | Karma článku: 14.11 | Přečteno: 182 | Diskuse

Alena Kravarčíková

Anime, Cosplay, Fursuit, zábava puberťáků?

Možná, že už víte, co se u nás doma děje a jak začal příběh mého života s transgender puberťákem.....

22.8.2022 v 10:27 | Karma článku: 13.58 | Přečteno: 626 | Diskuse

Michal Merhaut

Kolínské jaro 1968

Generační obměna členů KSČ a hospodářské zaostávání Československa za západními zeměmi vedlo v 60. letech k nutnosti reforem a k pozvolnému uvolňování tuhého totalitního režimu.

22.8.2022 v 9:51 | Karma článku: 8.48 | Přečteno: 160 | Diskuse

Michal Merhaut

Reflexe roku 1968 v obecních kronikách

Obecní kroniky zaznamenávají události lokálního významu, ať už je to budování vodovodu, úspěchy místního fotbalového mužstva apod.

21.8.2022 v 10:34 | Karma článku: 12.54 | Přečteno: 250 | Diskuse

Alena Kravarčíková

Vyznání MARKOVI

Moc ráda se zamilovávám. Opakovaně, vášnivě, bezhlavě a neustále se zamilovávám do věcí, barev, lidí, dobrého jídla, vína, měst a zemí, bot, neobvyklých hodinek, knih (ne nutně v tomto pořadí) a do stovek dalších oblastí.

11.8.2022 v 15:24 | Karma článku: 11.21 | Přečteno: 433 | Diskuse
Počet článků 264 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 797

Minulost píše budoucnost.

 

Hle, člověče, máš bibli uč se, anebo se ji můžeš zříci zcela, přece zůstanu v tvé mysli spící, když mysl vládne zbytku těla, bláznův smích nad moudrými, blízko k srdci láska po ní žal, pasáček s ovcemi zbloudilými mezi vlky pase je dál.

 

Nuda bohatých spěje ke zločinu stejně jako bída chudých.

 

Netrap se lidmi ze své minulosti, je důvod proč se nedostali do tvé budoucnosti.

 

Stoupej tak vysoko aby, až budeš padat, uměl si i plachtit.

 

Kdo vede lidstvo ústy svými a mé myšlenky za své pokládá, ten není hoden očisty, jen špíny, ten schází tak, jak s čím nakládá.

 

Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.

                                  -ed-

 

 

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...