Soros není Bůh

25. 06. 2017 19:06:48
i když si na něj rád hraje a kupodivu mu v jeho božství mnoho lidí pomáhá a většina neodporuje. Vrtochy tohoto přebohatého staříka odborná veřejnost tituluje jako „kontroverzní názory“. Zní to vzletněji.

Odpůrců má zatím málo, protože když někdo sám sebe pasuje do role nadnárodního boha, který mám moc nad osudy národů i světa, dokáže jakýkoliv odpor minimalizovat prostřednictvím svých věrných učedníků, jichž jsou statisíce. Svými silnými chapadly drtí systematicky, ve jménu multikulturního světového tažení, jakoukoliv opozici. Ve jménu obnovy demokracie a ukončení segredace a diskriminace menšinových etnik v Evropě, válcuje jakékoliv pochybnosti, že by to s Evropou, potažmo se světem, myslel ve zlém. Jeho světonázor samozřejmě podporují všichni učedníci, ať už proto, že si to myslí také, anebo proto, že si mohou zobnout trochu té moci a peněz, kterými jejich vůdce bez problémů disponuje.

Je zajímavé, že často čtu názory politiků, které až fanaticky obhajují finančníka Sorose, který věnoval všem neziskovým organizacím finanční injekce v řádu miliard dolarů a samozřejmě je dotuje systematicky neustále. Jsou to názory v duchu, že Evropa potřebuje lidi jako je George Soros, neboť bez nich by byla naprosto nesvéprávná a vrátila by se do časů, kdy vládne autoritatismus. To je ovšem velmi zajímavé tvrzení, když si uvědomíme, že Soros je neotřesitelnou autoritou pro obrovské množství lidí, vládne jim svou mocí a penězi a ti vyplňují beze zbytku jeho víru, jeho poslání a razí nekompromisně jeho světonázor. Jeho učedníci vnucují všem Evropanům, že bez Sorose a jeho vlivu, by byla hlavně východní Evropa chudá a zaseknutá v komunistickém myšlení. Bez Sorose prostě není bohaté a inteligentní Evropy. Takže Soros je autoritou par excellence s obrovským vlivem napříč Evropou, potažmo celým světem. Není snad tohle vláda jediné autority nad národy světa? Není snad tohle nový vůdce světa, který má jako armádu pro psychologické vedení boje tisíce a tisíce učedníků v neziskových organizacích?

Několik málo odpůrců této megalomanské Sorosovy autority, je označováno za nacionalisty, kteří ve svém režimu (sic!) potřebují nepřátele a nenávidí nezávislé organizace ve své zemi. Taková manipulace se slovy, kterou někteří učedníci Sorosova světonázoru používají, se hned tak nevidí. Tito učedníci nám chtějí vnutit názor, že odpůrce multikulturalismu je v podstatě nacionalista, který je přesvědčen o nadřazenosti svého národa a tím se snaží podsouvat široké veřejnosti dojem, že jim od takových odpůrců hrozí nebezpečí asi podobné, jako kdysi od německé NSDAP. Tímto psychologickým „hraním si se slovy“ manipulativně podsouvají široké veřejnosti názor, že odpůrci Sorosovy doktríny jsou nebezpeční a vyznávající nacionalismus. Je velmi jednoduché přetvořit slovo nacionální na nacionalistický. Tyto běžně nepostřehnutelné nuance, které tito manipulátoři slova používají, pak vyznívají v kontextu nepřátelsky a mnoho lidí podlehne dojmu, že se bez takových Sorosů opravdu nemohou obejít. Je to zvrácená taktika manipulace se slovy, kterou někteří učedníci momentálních světonázorových doktrín používají, protože se spoléhají na jejich sílu významu, zvláště když takový význam je spojen s nějakou nepřátelskou ideologií.

A tak si pamatujme, že my, odpůrci nové evropské doktríny a dnešního světonázoru, jsme nacionální, nikoliv nacionalističtí. A to je, přátelé, veliký rozdíl.


-ed-


Autor: Eva Dreyová | neděle 25.6.2017 19:06 | karma článku: 38.89 | přečteno: 1491x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Helena Vlachová

Můj syn

Vždy jsem si přála mít tři syny. Jenže člověk míní a Osud mění. Nakonec zůstalo jen při jednom synovi.

19.3.2024 v 6:37 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 37 | Diskuse

Olga Medová

Útřivé

Nevstoupíš dvakrát do stejné... lavice. Lavice Dejvice, rýmovačka...Budova Fakulty architektury od Aleny Šrámkové. Plně obsazené řady. Přednášející za katedrou. Prezentace s fotografiemi.

18.3.2024 v 23:55 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 43 | Diskuse

Pavel Nitka

Jaký to je milý dědeček aneb Stářím moudrost nezískáš...

Vždyť určitě celý život pracoval, staral se o své blízké, jedl jen kvalitní potraviny a nikdy na veřejnosti nemluvil sprostě. Dokonce i mouchám vyrobil ve své dílně krmítko...

18.3.2024 v 19:20 | Karma článku: 8.80 | Přečteno: 263 | Diskuse

Ján Chomík

U kaderníka

Márne sa snažím spomenúť si, kedy som bol prvýkrát u kaderníka. Je to však pravdepodobne jedna z tých spomienok, ktorú moja pamäť už definitívne pochovala.

18.3.2024 v 18:37 | Karma článku: 5.18 | Přečteno: 88 | Diskuse

Josef Ulman

Ja ně prarassijskij...!

Včera jsem na jednom fóru dostal tip na video nechvalně proslulého Petra Hájka, ve kterém dělá rozhovor s Jindřichem Rajchlem.

18.3.2024 v 10:10 | Karma článku: 21.08 | Přečteno: 542 | Diskuse
Počet článků 264 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 797

Minulost píše budoucnost.

 

Hle, člověče, máš bibli uč se, anebo se ji můžeš zříci zcela, přece zůstanu v tvé mysli spící, když mysl vládne zbytku těla, bláznův smích nad moudrými, blízko k srdci láska po ní žal, pasáček s ovcemi zbloudilými mezi vlky pase je dál.

 

Nuda bohatých spěje ke zločinu stejně jako bída chudých.

 

Netrap se lidmi ze své minulosti, je důvod proč se nedostali do tvé budoucnosti.

 

Stoupej tak vysoko aby, až budeš padat, uměl si i plachtit.

 

Kdo vede lidstvo ústy svými a mé myšlenky za své pokládá, ten není hoden očisty, jen špíny, ten schází tak, jak s čím nakládá.

 

Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.

                                  -ed-

 

 

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...