Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Slovy klasika:

Taková blbost a co to muselo dát práce.

1 0
možnosti

J42a96n 63K40o55v35á58ř

30. 9. 2015 19:09

... vaše (?) konspirační teorie má několik vad, z nichž nejmarkantnější je ta, že snížení inteligence (což příliš nesouvisí s IQ) nelze dosáhnout křížením (i geniálním rodičům se rodí "debilové", a průměrným rodičům géniové ... tahle prokázaná záhada nebyla dosud vědecky uspokojivě vysvětlena; jinak křížení geneticky spíš zušlechťuje ... jak vidno ve hřebčínech). Představa, že Arabové (Syřané) a černoši (Eritrejci) vykazují takový deficit inteligence, aby naši společní potomci byli méněcenní, je mylná. Z osobních zkušeností naprosto spolehlivě vím, že Arabové i černoši bývají velmi inteligentní lidé, kteří mohou v tomto ohledu bílé rase s přehledem konkurovat (jejich případné hendikepy mají zcela jiné kořeny). Je ovšem možné, že tohle vaši konspirátoři nevědí a vytvářejí "světovládné úklady" bez ohledu na vlastní bludné představy. Ale i o tom mám vážné pochybnosti. Velmi úspěšní lidé nikdy neplánují "na generace" a jen výjimečně do konce svého života. Komunisté (kteří chtěli vládnout "na věčné časy a nikdy jinak") plánovali na pět let. Naši kapitalističtí bossové plánují zpravidla ze dne na den (což je také příčinou jejich mimořádné úspěšnosti). Rozhodně je nezajímá, co bude po jejich smrti. Vzhledem k tomu, o čem se ve vaší konspirační teorii nemluví, mám podezření, že pochází z nějaké dezinformační dílny "cara" Putina (bylo by mu to podobné). V tom případě není důležité, co je či není možné (a co je či není pravda). Hlavně, že to funguje (předpokládám, že si vás Putin neplatí zrovna tak, jako si mě neplatí vaši konspirátoři).

1 0
možnosti

P45a85v58e23l 48F64a40r30a

19. 10. 2015 12:12

Ještě větší bláboly než v tom článku! Od chytrých Arabů a černochů, přes podnikatele žijící ze dne na den, vše korunované Putinem! ;-)

0 0
možnosti

Ještě dovětek: Možná by nebylo špatné uvádět správná jména. Ten bývalý ministr obrany USA se jmenuje Donald Rumsfeld a nikoli Ronald.

1 0
možnosti

E60v63a 92D17r94e57y81o42v29á

30. 9. 2015 13:22

Děkuji vám za upozornění na překlep, měla jsem tam dokonce hrubku, té si kupodivu nikdo nevšiml, ovšem Donalda jste si všiml aspoň Vy. Když něco píšu v skoro v jednu ráno, je možné, že tam budou chyby i překlepy, nejsem robot a korekturu si dělám sama. Ještě jednou děkuji, pane Kvapile, Vy jistě překlepy nemíváte když vyseknete článek taky za 15 minut jako já, že? -ed-

0 0
možnosti

Dobrý den, paní Drunecká, možná by stačilo, kdybyste uveřejnila odkaz na webové stránky http://e-republika.cz/article3257-Thomas-P-M-Barnett-a-jeho-americky-Mein-Kampf a potom na ten zdroj s žebříčkem nejbohatších lidí světa (ten už se mi nechtělo hledat) a nemusela byste se unavovat jejich zasazováním do svých komentářů stejné kvality jako vaše báseň "Já jsem holka česká". 

Na druhé straně je fakt, že takhle najdete dost vděčných čtenářů, kterým jste zahrála do noty.

2 0
možnosti

Každý, tedy i národ, je svého štěstí strůjcem, nejen naši politici využívají nezájmu veřejnosti a neschopnosti jednoty a společné řeči. Myslím, že za vše může naše nečinnost a neschopnost dohlédnout dál než na dno nákupního košíku. Chce to ale odvahu vyjít ven mezi lidi a sjednotit se.

1 0
možnosti

Problém je, že s Vámi se "sjednotit" nelze. Vaše protikřesťanské výroky jednoznačně vylučují ze spojenectví s Vámi všechn křesťany v této zemi (a to nejsou jen katolíci).

1 0
možnosti

J41a10n 72K78o14v55á13ř

30. 9. 2015 7:39

Jen Putin je proti tomu všemu imunní. Věřme Putinovi. Držme s Putinem. Ten ví jak na to.

http://by15819cz.bloger.cz/spolecnost-ekonomika-a-politika/uprchlicka-hrozba-pozitivni-reseni-krize-presmerovani-migrace

0 1
možnosti
Foto

To jste připomněla vhodně v těchto časech, ale jak vidíte, tedy můžete číst v diskuzi, jsou tací, kteří nevidí dál než za plot své zahrádky a samé růže. Dobrý materiál pro budoucí plány "zušlechťování".

2 1
možnosti

J47a77r35a 76R80a58n32k

2. 10. 2015 2:32

Pane Cerny tuto damu si musite pamatovat jeste z doby nicku, Mein Kampf umi nazpamet:-(

0 0
možnosti

J35a62r66a 84R16a18n72k

30. 9. 2015 5:19

Proslycha se, ze autorka vede aeronet a umi cist nejenom z ruky, ale i z karet:-)

0 1
možnosti

No, autorka má nějaké názory (i se jmény), což mně také moc nesedí, protože to jsou neověřené dojmy. Já dám spíš na logiku vývoje i když se mohu plést.

Výroba a spotřeba se globalizují, ze světa se pomalu stává jedna obrovská, propojená "vesnice". Ve které to ale pěkně drhne. Co se musí stát, aby se drhnutí odstranilo? Zglobalizovat i obyvatele Zeměkoule a třenice by se radikálně snížily. Jednou, v neodhadnutelném čase se to, pokud se lidstvo nezničí, pravděpodobně stane. Jde v podstatě o to, kdo tomu bude "velet".

Nenutím Vás tomu věřit, ale možné vysvětlení absurdit současného světa to je. Komunismus, který nemáte ráda a který bohudík zkrachoval bohužel nevymysleli Rusové, ale lidé na západě, takže je dobré být opatrný

0 0
možnosti

nak se jim to nepovedlo docela. Ropy je vice nez poptavky po ni. NAFTA nesvazala Kanadu ani Mexiko, naopak - strasne, alespon Mexiku, pomohla. D. Trump uz mluvi o jejim zruseni. Finance do USA tak moc neproudi, Trump slibuje ze to vyresi, snizi dane a nebo je i odpusti, jen kdyz se kapital vrati. I kdyby se stal presidentem, tak jeste by mu to kongres a senat musel odklepnout, a pokud se presidentovi tohle podari, tak ma nadprirozene vlastnosti.

posledni dobou ten boj proti terorismu Americane odflakuji. Nic uz moc, nechce se jim chodit nekam bojovat.

4 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Minulost píše budoucnost.

 

Hle, člověče, máš bibli uč se, anebo se ji můžeš zříci zcela, přece zůstanu v tvé mysli spící, když mysl vládne zbytku těla, bláznův smích nad moudrými, blízko k srdci láska po ní žal, pasáček s ovcemi zbloudilými mezi vlky pase je dál.

 

Nuda bohatých spěje ke zločinu stejně jako bída chudých.

 

Netrap se lidmi ze své minulosti, je důvod proč se nedostali do tvé budoucnosti.

 

Stoupej tak vysoko aby, až budeš padat, uměl si i plachtit.

 

Kdo vede lidstvo ústy svými a mé myšlenky za své pokládá, ten není hoden očisty, jen špíny, ten schází tak, jak s čím nakládá.

 

Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.

                                  -ed-