Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

Pani Havelkova di pravdu. Nekdy v r.1936 se svetoveho sionistickeho kongresu zucastnil vedouci oddeleni pro zidovske otazky pri RSHA von Mildenstein a A. Eichmann a s vedenim sionistickych organizaci resili otazky pristehovalectvi nemeckych zidu do Palestiny. Na pristehovalectvi nemeckych Zidu jim nejvice zalezelo , byla to intelektualni, financni, vedecka elita tehdejsi zidovske populace v Evrope oproti zidovske populace z Halice ci Bukoviny.

0 0
možnosti
ED

E54v32a 48D37r58e15y34o68v60á

27. 10. 2015 8:27

Tak to bych se ani nedivila, kdyby na tom byl kus pravdy, protože, každý národ, který zrovna po válce neřeší existencionalismus, tak se snaží urvat pro sebe ten nejlepší potenciál z jiných etnik. Takže pokud Palestinci měli zájem o německé Židy bylo to velmi prozíravé, protože jejich potenciál intelektu je vskutku výjimečný. Děkuji Vám za pozornost -ed-

0 0
možnosti
Foto

Ale ne, vše bylo jinak. Organizátoři nechtěli Židy zabít, jen jemně vysídlit do Jerazaléma. Pak ale přišel palestinský muftí za Hitlerem a přesvědčil ho, že by bylo výhodnější Židy zabít. Tak tvrdí izraelský premiér Benjamin Netanyahu.  Takže smrt milionů židů má na svědomí jeden Palestinec. Nedávno toto Bibiho tvrzení proběhlo všemi médii a všichni jsou v šoku.

0 0
možnosti
ED

E89v90a 32D23r83e81y57o44v58á

26. 10. 2015 22:45

Paní Havelková, tohle může pan premiér Benjamin Netanyahu klidně říkat, on má IQ tuším 160, což je velice vysoký potenciál na cokoliv a drží si prvenství ve světovém žebříčku mezi lidmi s nejvyšším intelektem,  jen on ví, proč a co říká :-) a klidně ať to říká. Já se držím deníků, knih a zápisků, které sepsali sami nacisté a autentických výpovědí nacistů,  kteří byli souzeni Norimberským soudem, dále lékařů a psychiatrů, kteří uvězněné nacisty zkoumali osobně, to jsou pro mě relevantní zdroje :-). Děkuji Vám za pozornost -ed-

0 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Minulost píše budoucnost.

 

Hle, člověče, máš bibli uč se, anebo se ji můžeš zříci zcela, přece zůstanu v tvé mysli spící, když mysl vládne zbytku těla, bláznův smích nad moudrými, blízko k srdci láska po ní žal, pasáček s ovcemi zbloudilými mezi vlky pase je dál.

 

Nuda bohatých spěje ke zločinu stejně jako bída chudých.

 

Netrap se lidmi ze své minulosti, je důvod proč se nedostali do tvé budoucnosti.

 

Stoupej tak vysoko aby, až budeš padat, uměl si i plachtit.

 

Kdo vede lidstvo ústy svými a mé myšlenky za své pokládá, ten není hoden očisty, jen špíny, ten schází tak, jak s čím nakládá.

 

Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.

                                  -ed-