Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

G97e11o28r34g67e 91H52o21l77y

31. 5. 2016 14:45

Pred lety jsem se v Severni Americe docetl o oblibene knizce Allena Dullese, snad i zemrel s tou knizkou v ruce...jde o roman Kim od Rudyard KIpling...neni to lehke cist, ale je to velice zajimave, mj se tam hovori o britsko-aghanskych valkach; v jedne tam poslali Britove expedicni sbor asi 10,000 vojaku..a Afghanci pobili vsechny, az na jednoho (tehdy jeste nemeli internet), aby mohl sdelit co se stalo s temi ostatnimi

0 0
možnosti
Foto

velmi důležité informace, karma R^

0 0
možnosti

Jaké, které Vás překvapuje. Já o Dullesovi slyšel už jako malý kluk (v 50.letech). A hodnocení se moc nezměnilo a to nejsem žádný vlevo.

0 0
možnosti

Co tím nového paní Eva sdělila? Jsou to přece obecně známé věci po desetiletí.

0 0
možnosti

E34v36a 74D97r70e76y96o96v61á

31. 5. 2016 15:53

Máte zpoždění, můj článek vyšel ve 3:11, co Vás zdrželo? ;-)

0 0
možnosti

Tady jiná možnost není než se přidat jako náš stát k Rusku popřípadě i jiné staty které by měly zájem a odpoutat se od Evropské nesmyslné politiky řízené USA a Anglii a nevím ještě kym.Je vidět,že NATO pod záštitou ochrany státu před zlým \Ruskem si montujou základy skoro všude v Evropě a skutečně to smrdi válečným konfliktem,jasně pokud by vtrhla převaha do Ruska tak Rusove by se nebránili konvenčnimi zbraněmi a atomové by udělaly z Evropy své,samozřejmě by tomu neuniklo ani USA které nikdy nepocitilo válku na svém územi,,kromě Sever proti Jihu

1 1
možnosti

S tím připoutáním k Rusku byste tomu dal. To i naši slavní předci brali zpátečku o výhodách slovanského dubiska. Rusko je ale bohužel příliš tlačeno do defenzívy a brán mu prostor - pro vyvažování sil na planetě to v současnosti není dobré.

0 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Minulost píše budoucnost.

 

Hle, člověče, máš bibli uč se, anebo se ji můžeš zříci zcela, přece zůstanu v tvé mysli spící, když mysl vládne zbytku těla, bláznův smích nad moudrými, blízko k srdci láska po ní žal, pasáček s ovcemi zbloudilými mezi vlky pase je dál.

 

Nuda bohatých spěje ke zločinu stejně jako bída chudých.

 

Netrap se lidmi ze své minulosti, je důvod proč se nedostali do tvé budoucnosti.

 

Stoupej tak vysoko aby, až budeš padat, uměl si i plachtit.

 

Kdo vede lidstvo ústy svými a mé myšlenky za své pokládá, ten není hoden očisty, jen špíny, ten schází tak, jak s čím nakládá.

 

Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.

                                  -ed-