Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M97i20l40a83n 17R92a78d62e60k

16. 6. 2016 20:30

vetsinou s vama nesouhlasim, ale tentokrat mate pravdu, je snadnejsi z nej udelat uchyla co se vyporadaval se svoji sexualitou nez islamistu s vymytym mozkem.

Ale tezko se to obhajuje, on totiz planoval vystrilet take Disney World, manzelka o tom vedela a nic nenahlasila.

A v Disney World asi nebude moc gayu, spise rodiny

0 0
možnosti
Foto

kdyby hlasitě a v houfu nebzučeli, tak by je neplácnul. Sám dost dobře nechápu, proč se jiné sexuální úchylky trestají a homosexualita vynáší, když obě jsou ze stejného soudku, byť s rozdílným zaměřením.

2 1
možnosti
Foto

Tak, já si myslím, že spíš gay byl a byla to pro něj muka.

0 1
možnosti

E11v81a 95D17r77e97y58o12v46á

16. 6. 2016 16:10

Já Vám musím něco prozradit ;-), ústřední myšlenkou mého článku ani tak není, jestli byl ten týpek gay nebo ne :-), rozeberte si v hlavě "neomarxistický sociokulturní stereotyp" - mno, kdo tohle napíše, tak vůbec nemá páru o tom, co píše, protože Marx byl teoretický revoluční ekonom a veškerý zápas o který šlo v Marxově podání, byl zápas buržoazie a proletariátu, šlo o dominantní růst průmyslu a vykořisťování, tudíž v dnešním jazyce přeloženo, nadnárodní korporace vysávají vše okolo, tudíž opět vykořisťují zbytek.. Marx se nezabýval žádným sociokulturním stereotypem, jak Vám někteří valí do hlav, byl to revoluční ekonom nikoliv multikulturní inženýr ;-D, se omlouvám, ale mě to šíleně pobavilo, víte..mno, takže už tomu mému článku určo líp porozumíte, jestli ne, ještě Vám k tomu dám nějaký indície :-) -ed-

0 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Minulost píše budoucnost.

 

Hle, člověče, máš bibli uč se, anebo se ji můžeš zříci zcela, přece zůstanu v tvé mysli spící, když mysl vládne zbytku těla, bláznův smích nad moudrými, blízko k srdci láska po ní žal, pasáček s ovcemi zbloudilými mezi vlky pase je dál.

 

Nuda bohatých spěje ke zločinu stejně jako bída chudých.

 

Netrap se lidmi ze své minulosti, je důvod proč se nedostali do tvé budoucnosti.

 

Stoupej tak vysoko aby, až budeš padat, uměl si i plachtit.

 

Kdo vede lidstvo ústy svými a mé myšlenky za své pokládá, ten není hoden očisty, jen špíny, ten schází tak, jak s čím nakládá.

 

Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.

                                  -ed-