Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dost bylo vyžírků, i tzv. dotací. EU je nutno principiálně odmítnout, tzv. dotace vytvářejí vrstvu parazitů, kteří z nich žijí. To jer velmi neefektivní postup, státní vlastnictví bylo v tomto ohledu mnohem levnější distribucí prostředků.

1 1
možnosti
ED

On se ten sladěný kurz americkoněmeckého monopolního kapitálu a aktivní politika imperialismu pronikání, korupce, podvracení, kupování, teroru a vraždění bude opravdu těžko rozbíjet :-) když to nedokázal ani proletářský internacionalismus porazit za nějakých 40 let, tak byste musel být superman s nadpřirozenými schopnostmi, abyste tohle dokázal :-), víte, co je např. tzv. "Bílá kniha 1969" ?.. a taky nezapomínejte, že veškerou taktiku, kterou pak použili a používají zkoušeli nejdříve v amerických ghettech v minulém století "Armáda, národní garda a policie musí využít tlaku své přítomnosti a věcných znalostí služby v ghettech amerických měst, kde musíme také vybudovat systém špiclů, abychom tak mohli utlumit nepokoje každého rozsahu a abychom byli včas upozorněni na kladený odpor.." plukovník tajné služby USA v záloze Rigg. Takové pokusné zóny se hodí, ne? Jak chcete proti tomuhle všemu bojovat? Referendem? Jsme tranzitní země, jsme středobod Evropy, geopoliticky naprosto významní, i když si většina myslí že ne, Hitler mazal nejdřív do Prahy a pak se soustředil na okolní státy..myslíte, že Vás někdo nechá vystoupit z rozjetého tryskáče jako Británii, která je ostrovní království? :-)

1 0
možnosti
Foto

Máte v tom docela guláš. Zkuste si nejdříve nastudovat mechanismy rozhodování v Evropské unii, kdo rozhoduje a kdo je pouze výkonným úředníkem. EU má řadu chyb, ale nic lepšího tu zatím nebylo. Pokud tedy nevzýváte RVHP blahé paměti. Tam jsme se ale podílet na rozhodování nemohli vůbec. Tady máme alespoň jeden hlas z osmadvaceti. A dohoda je věcí kompromisu, nikoliv vaší vůle. A alkoholika jsme v čele státu už půlstoletím jednoho zažili a druhý má k tomu také docela náběh.

3 5
možnosti
ED

Zkuste si nastudovat, jaké pravomoce měl kdy jaký prezident, někteří bývají i zastřeleni..:-).. já nevzývám nic, to jste opět špatně pochopil můj článek.. :-).. a věřte, že guláš v tom nemám.. a když někdo (jako Vy) napíše, že nic lepšího tu nebylo a na krk mu přitom dýchají miliony ekonomických migrantů a má nad s sebou diktát z Bruselu, který řídí vyšší entita, pro kterou je ovládání nějakého alkoholika a dalších lehce zkompromitovatelných rádoby elit něčím jako "hrou", tak si o tom myslím svoje.. [>-]

4 2
možnosti
SN

:-) Napsala jste to dobře ! Jak často píšu, co se nepodařilo Hitlerovi, podařilo se frau Merkel svou otevřenou náručí pro imigranty.

Nesouhlasím s Vámi v tom, že Amerika chce mít Evropu, jako třetí mocnost... nýbrž chce zahltit Evropu primitivy, kteří ji budou vyjídat, samozřejmě riziko atentátů a vnitřních bojů mezi přistěhovalci a původními Evropany je ohromné. Teď ještě prosadit smlouvu TTIP a Evropa je na kolenou. KOnkurent ubude. Dovoz modifikovaných potravin, potravin nabitých antibiotiky a růstovými hormony a je vymalováno! V politice se nic neděje náhodně. Všechno je dopředu pečlivě připravené. R^VR^

4 2
možnosti
JM

Vy také vidíte bubáka za mořem, podobně jako muslimové mají svého "Velkého satana". Co se takhle podívat na zoubek našim vlastním socialistům, kteří si chtějí zajistit své doživotní voliče importem lidí závislých na jejich podpoře?

2 0
možnosti
JM

Musím nesouhlasit. Hlavním důvodem současné politiky EU, včetně její reakce na BREXIT, je evropský neomarxismus. Ten vznikl za vydatné podpory tehdejšího Sovětského Svaz, který jak finančně, tak ideologicky podporoval každou možnost, jak rozvrátit západní svět. Viz podpora "Mírových hnutí", "Národně osvobozeneckých bojů", "Bojů za nezávislost"... To, že neomarxismus je dnes i Obamovým náboženstvím v USA nijak neomlouvá evropskou sebedestrukci.

Zdroj myšlenky: Mitrochinův archiv, autoři Mitrochin Vasilij a Andrew Christopher.

1 1
možnosti
ED

Já Váš názor respektuji, ovšem nechám si svůj názor :-) ..vzhledem i k výroku, který řekl Strauss v roce 1961 v USA a vzhledem k tomu, co vím o roce 1956 i o roce 1968, a že jsem nastudovala rozsáhlou literaturu jak historickou tak i o tajných službách a k tomu další věci.. říkají Vám něco třeba jména Hocherl Hermann, Hirsch Martin, JUDr. Friedrich August, Ludvig Hauswedell, Reinhard Gehlen nebo třeba JUDr. Georg Federer? Takže každý máme na to jiný názor, to je pochopitelné, v každém případě ať jsou Vaše informace jakékoliv, tak výsledek ve finále vidíme všichni, Sovětský svaz nerozvrátil nic, byl sám rozvrácen, je pořád v polepšovně, samé sankce a kdo má po světě nejvíce základen a kdo zřizoval páté kolony? Rusko to věru není.. tudíž moje verze zjednodušeného výkladu je správná..:-)

2 1
možnosti
MT

Ta arogantni a hruba drzost Junkera a samozvaneho vedeni EU je absurdni a zarazejici.

3 1
možnosti
ED

Hmm..je to stejné, jako když Hitler ke konci války posílal do boje už neexistující pluky..když mu došlo, že z jeho armády skoro nic nezbylo, tak posílal na smrt klidně 14ti leté chlapce, protože mu prostě dospělí vojáci jaksi došli..pan Juncker mně ho v mnohém připomíná, o to víc je to alarmující.. [>-]

4 0
možnosti
KK

Hlavně se musíme držet své (podceněné) koruny, protože bez ní, s eurem, by byl "rozvod" se socialistickou zaislámovanou EU mnohem těžší a dražší.

4 0
možnosti
ED

No, já o euro nestojím. Ovšem náš pan prezident je mu nakloněn. Proč myslíte, že je mu nakloněn? [>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Minulost píše budoucnost.

 

Hle, člověče, máš bibli uč se, anebo se ji můžeš zříci zcela, přece zůstanu v tvé mysli spící, když mysl vládne zbytku těla, bláznův smích nad moudrými, blízko k srdci láska po ní žal, pasáček s ovcemi zbloudilými mezi vlky pase je dál.

 

Nuda bohatých spěje ke zločinu stejně jako bída chudých.

 

Netrap se lidmi ze své minulosti, je důvod proč se nedostali do tvé budoucnosti.

 

Stoupej tak vysoko aby, až budeš padat, uměl si i plachtit.

 

Kdo vede lidstvo ústy svými a mé myšlenky za své pokládá, ten není hoden očisty, jen špíny, ten schází tak, jak s čím nakládá.

 

Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.

                                  -ed-