Diskuse

Provokatéři

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, je tomu tak. Důležité je však čelit těmto sprosťákům s klidem, grácií, slušností a umlátit je argumety, což Vy umíte. Proto karma a hezký den !R^

2 1
možnosti

Hmm, slušná provokace.

1 0
možnosti

Jakub Roth, František Prokop: Pan Rozvoral (SPD) napsal: " Z elit jako je Tomáš Halík se mi zvedá žaludek.." pod se podepisuji a dodávám, že mně se zvedá žaludek i z lidí jako jste Vy. A teď mě můžete zase nechat zablokovat. -ed-

0 1
možnosti

R^;-D, ano blokace, to je jejich zbraň. Já bych mohla vyprávět;-D.Jinak Vás zdravím, Evo- a děkuji za vzkaz pod předešlým vaším blogem. Držte se;-).

2 2
možnosti

Paní Drunecká, jak to víte?

1 0
možnosti
Foto

Ano, paní plně Vám rozumím a cítím s Vámi. Na toto nebezpečí provokatérů a různých západních agentů však znám prostý lék. Zavřít se doma, nepouštět počítač, internet už vůbec ne, neboť odevšad z těch západních výrobků na Vás může vyskočit nějaký imperialistický agent-provokatér. Neotevírat dveře ani okno, i ve vzduchu mohou být záškodníci. Vždyť i tu zlou mandelinku bramborovou k nám zavlekli imperialisté. Nejíst, nepít, i zde mohou být nějaké záškodnické viry. Léky prosím nebrat, většina z nich byla vyvinuta na tom zlém Západě, takže kdoví jaký sajrajt do nich nacpali. Jen tak se probojujete ke svým vysněným zítřkům. Že při tom pravděpodobně z nedostatku potravy zemřete? Pro své zapálení je třeba se i obětovat a třeba se pak o Vás budou učit děti v zářné KLDR. To přece musí být pro lidi vašeho ražení ta největší pocta.

1 0
možnosti
Foto

Schopnost Vaší empatie je tak obdivuhodná, že mám strach, že ten prostý lék budete muset použít sám na sobě. Hrozí Vám KLDR ve Vaší ložnici.

0 0
možnosti
Foto

J12a60k27u71b 22R15o74t20h

7. 7. 2016 19:27

Právě jsem se s provokatérem setkal. Zde. V tomto článku. Jistá Drunecká, alias Dreyová, alias Pozorovatelka. Zřejmě SVR.:-/

2 5
možnosti
Foto

Pokud tam, kde se setkáváte s mužem, jde ve skutečnosti o ženu, pak jde o jakou utkvělou představu?

3 2
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Minulost píše budoucnost.

 

Hle, člověče, máš bibli uč se, anebo se ji můžeš zříci zcela, přece zůstanu v tvé mysli spící, když mysl vládne zbytku těla, bláznův smích nad moudrými, blízko k srdci láska po ní žal, pasáček s ovcemi zbloudilými mezi vlky pase je dál.

 

Nuda bohatých spěje ke zločinu stejně jako bída chudých.

 

Netrap se lidmi ze své minulosti, je důvod proč se nedostali do tvé budoucnosti.

 

Stoupej tak vysoko aby, až budeš padat, uměl si i plachtit.

 

Kdo vede lidstvo ústy svými a mé myšlenky za své pokládá, ten není hoden očisty, jen špíny, ten schází tak, jak s čím nakládá.

 

Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.

                                  -ed-