Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

to je strašné, ta diskriminace kuřáků. jsou strašlivě pronásledovaní, skoro jako čarodějnice. a přitom by úplně stačilo, kdyby se jim zakázalo vyfukovat jedy na veřejných místech :-)

0 3
možnosti

J63a25n 91R36á49ž

12. 6. 2017 16:41

Stačilo by, aby se zakázalo kuřákům vyfukovat jedy na veřejných místech, kterým se nemohou nekuřáci vyhnout a rozhodně aby se nezakazovalo je vyfukovat tam, kde nekuřák nemusí pobývat .

4 0
možnosti

To je silne prekombinovane. Proste se zakony vyviji a vyviji se do podoby, ze nesmite zbytecne zamorovat jedy misto, kde mate i dalsi lidi

0 2
možnosti

Tihle samozvaní křižáci používají metodu Overtonova okna. Popsaným postupem lze prosadit ve společnosti prakticky cokoliv. Křižáci mají velký vnitřní pocit štěstí z prosazení každého postupného cíle a pokračují až za hranice současné myslitelné morálky. Narušení sociálních, nebo ekonomických vztahů je nezajímá, ale právě to často vyvolává ještě horší kriminální činnost, něž je ta proti které je tažení vedeno. Prohibice v Americe je zářným příkladem. A u nás protikuřácký zákon dal vzniknout novým policejním pomocníkům, dříve PSVB, dnes Antikonfliktní tým. Kriminalizováním kouření v restauracích tedy evidentně vzniká další kriminální činnost, kterou je nutné dozorovat. Obávám se, že uvedené hlídky jsou spíše konfliktní týmy, protože vyvolávají spory i tam, kde bez jejich přítomnosti nevznikají. Očekávám další atak v zájmu našeho zdraví a výrobu nových vyvrhelů společnosti.

6 0
možnosti

Nasel jsem si definici Overtonova okna. Je zajimave, ze jsem ji nasel na strankach nabozenskych cvoku, kteri na prikladu moznosti legalizace kanibalismu dokazovali, proc byla spatna legalizace homosexuality

0 0
možnosti

P66e87t53r 67M22u47r45č74e82k

11. 6. 2017 23:52

ode mne karma.

4 0
možnosti
Foto

Je to tak složitě napsané, že mám hrůzu z toho, že by to chtěl někdo doopravdy aplikovat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Minulost píše budoucnost.

 

Hle, člověče, máš bibli uč se, anebo se ji můžeš zříci zcela, přece zůstanu v tvé mysli spící, když mysl vládne zbytku těla, bláznův smích nad moudrými, blízko k srdci láska po ní žal, pasáček s ovcemi zbloudilými mezi vlky pase je dál.

 

Nuda bohatých spěje ke zločinu stejně jako bída chudých.

 

Netrap se lidmi ze své minulosti, je důvod proč se nedostali do tvé budoucnosti.

 

Stoupej tak vysoko aby, až budeš padat, uměl si i plachtit.

 

Kdo vede lidstvo ústy svými a mé myšlenky za své pokládá, ten není hoden očisty, jen špíny, ten schází tak, jak s čím nakládá.

 

Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.

                                  -ed-