Diskuse

Kraken

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Samozřejmě, že to tak, milá autorko je - a smějí se jen slaboduší...

0 0
možnosti
Foto

Podle některých výkřiků dole vidím, že mnozí nechápu zákonitosti vlády mocností. Mocnost se musí udržet být mocná, jinak padne a k tomu udržení použije všechny možné prostředky. K tomu, aby nepadla a mohla financovat stabilitu vládnutí, potřebuje finanční sektor atd. a zpět do výchozího postavení. Švédské úsloví tomu říká výstižně "ond cirkel", tedy zlý kruh.

1 0
možnosti
Foto

Íránci sice nyní vidí v Islámském státu jakéhosi nepřítele, protože jim ohrožuje jejich spojence Sýrii a Irák, ale sami kdysi podporovali al-Kajdu, z níž se zrodil Islámský stát. Dlouho se starali, po atentátu o děti Bin Ládina syna Ibrahima a celou jeho rodinu a pěstovali vzájemné vztahy. Íránský režim je nepřátelský USA ale i vůči nám EU, protože UK s USA s pomocí tajné operace, aby si udrželi ropné zdroje, svrhli jejich premiéra a nastolili režim Rezý Pahlavího.

0 0
možnosti

E20v13a 16D82r47e28y35o24v18á

13. 6. 2017 19:56

Hezký příspěvek, konečně něco přínosného, já bych k tomu doplnila, že podvratná činnost BND prováděná v součinnosti se CIA byla vždy zaměřena proti státům, které byly členy takových mezinárodních vojenských organizací, jako NATO, Organizace africké jednoty, Ligy arabských zemí, CENTO či OAS a dokonce i bývalé VS. Dokonce vyvíjely činnost i v neangažovaných státech jako Rakousko, bývalá Jugoslávie, Švýcarsko či Indie. Prohlášení ajatolláha je jistě některým lidem proti srsti, protože Írán je spojován s podporou kde koho. V každém případě jeho prohlášení se zakládá na skutečnostech, nemusím nutně souznít s nějakým ajatolláhem a jeho režimem, abych mu dala za pravdu, když ji prostě má. Zajímá mě to co řekl, ne to, kým je. Nicméně to do světa ohlásil úplně natvrdo. Síť agentů BND a CIA byla rozprostřena skoro po celé Evropě i v tehdejších mladých národních státech Asie a Afriky po celé dvacáté století. Mohli tam operovat a budovat v podstatě cokoliv. A to se přeneslo i do současnosti. Tato krakenovská činnost se nezměnila bez ohledu na to, kdo v těch státech byl, nebo je, nyní ve vládě. Ani ten největší vůdce či prezident není nikdy chráněn od zrady a podvrhů. Tohle platí naprosto všude ve světě, kde je nějaká vláda a tajné služby. Kdo se v tom neorientuje, těžko článek pobere. A ještě na závěr něco ze článku pana Robertse: Někdejší vedoucí činitel CIA John Stockwell napsal: „Je funkcí a posláním CIA činit svět nestabilním a učit Američany nenávidět, což jediné umožní našemu establishmentu utrácet peníze na zbrojení.“ http://outsidermedia.cz/p-c-roberts-putin-coby-nejmocnejsi-muz-na-svete/

2 0
možnosti
Foto

Také mě hned napadlo něco potměšilého, ale budu k dámě slušný: Chcete-li tepat americkou zahraniční politiku, neberte si, pro Krista pána, za autoritu iránského ajatolláha....!

7 1
možnosti

;-D ;-D ;-D

A pak, že vtipy o blondýnkách nejsou pravdivý ;-D.

8 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS