Diskuse

Kraken

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Samozřejmě, že to tak, milá autorko je - a smějí se jen slaboduší...

0 0
možnosti
Foto

Podle některých výkřiků dole vidím, že mnozí nechápu zákonitosti vlády mocností. Mocnost se musí udržet být mocná, jinak padne a k tomu udržení použije všechny možné prostředky. K tomu, aby nepadla a mohla financovat stabilitu vládnutí, potřebuje finanční sektor atd. a zpět do výchozího postavení. Švédské úsloví tomu říká výstižně "ond cirkel", tedy zlý kruh.

1 0
možnosti
Foto

Íránci sice nyní vidí v Islámském státu jakéhosi nepřítele, protože jim ohrožuje jejich spojence Sýrii a Irák, ale sami kdysi podporovali al-Kajdu, z níž se zrodil Islámský stát. Dlouho se starali, po atentátu o děti Bin Ládina syna Ibrahima a celou jeho rodinu a pěstovali vzájemné vztahy. Íránský režim je nepřátelský USA ale i vůči nám EU, protože UK s USA s pomocí tajné operace, aby si udrželi ropné zdroje, svrhli jejich premiéra a nastolili režim Rezý Pahlavího.

0 0
možnosti
ED

E14v88a 47D29r57e47y24o85v14á

13. 6. 2017 19:56

Hezký příspěvek, konečně něco přínosného, já bych k tomu doplnila, že podvratná činnost BND prováděná v součinnosti se CIA byla vždy zaměřena proti státům, které byly členy takových mezinárodních vojenských organizací, jako NATO, Organizace africké jednoty, Ligy arabských zemí, CENTO či OAS a dokonce i bývalé VS. Dokonce vyvíjely činnost i v neangažovaných státech jako Rakousko, bývalá Jugoslávie, Švýcarsko či Indie. Prohlášení ajatolláha je jistě některým lidem proti srsti, protože Írán je spojován s podporou kde koho. V každém případě jeho prohlášení se zakládá na skutečnostech, nemusím nutně souznít s nějakým ajatolláhem a jeho režimem, abych mu dala za pravdu, když ji prostě má. Zajímá mě to co řekl, ne to, kým je. Nicméně to do světa ohlásil úplně natvrdo. Síť agentů BND a CIA byla rozprostřena skoro po celé Evropě i v tehdejších mladých národních státech Asie a Afriky po celé dvacáté století. Mohli tam operovat a budovat v podstatě cokoliv. A to se přeneslo i do současnosti. Tato krakenovská činnost se nezměnila bez ohledu na to, kdo v těch státech byl, nebo je, nyní ve vládě. Ani ten největší vůdce či prezident není nikdy chráněn od zrady a podvrhů. Tohle platí naprosto všude ve světě, kde je nějaká vláda a tajné služby. Kdo se v tom neorientuje, těžko článek pobere. A ještě na závěr něco ze článku pana Robertse: Někdejší vedoucí činitel CIA John Stockwell napsal: „Je funkcí a posláním CIA činit svět nestabilním a učit Američany nenávidět, což jediné umožní našemu establishmentu utrácet peníze na zbrojení.“ http://outsidermedia.cz/p-c-roberts-putin-coby-nejmocnejsi-muz-na-svete/

2 0
možnosti
Foto

Také mě hned napadlo něco potměšilého, ale budu k dámě slušný: Chcete-li tepat americkou zahraniční politiku, neberte si, pro Krista pána, za autoritu iránského ajatolláha....!

7 1
možnosti
IS
MD
RC

;-D ;-D ;-D

A pak, že vtipy o blondýnkách nejsou pravdivý ;-D.

8 1
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Minulost píše budoucnost.

 

Hle, člověče, máš bibli uč se, anebo se ji můžeš zříci zcela, přece zůstanu v tvé mysli spící, když mysl vládne zbytku těla, bláznův smích nad moudrými, blízko k srdci láska po ní žal, pasáček s ovcemi zbloudilými mezi vlky pase je dál.

 

Nuda bohatých spěje ke zločinu stejně jako bída chudých.

 

Netrap se lidmi ze své minulosti, je důvod proč se nedostali do tvé budoucnosti.

 

Stoupej tak vysoko aby, až budeš padat, uměl si i plachtit.

 

Kdo vede lidstvo ústy svými a mé myšlenky za své pokládá, ten není hoden očisty, jen špíny, ten schází tak, jak s čím nakládá.

 

Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.

                                  -ed-