Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P51a85v47e83l 17K75r40á31l

1. 9. 2017 16:14

Smontovaná fakta,doměnky a předsudky,výsledek hloupost,tvářící se jako fakt,ale není,a nebude.A poláci taky utíkali,to by taky neměli zapomenout.Těšte se na Stoneův film,ale objektivitu nehledejte,ten člověk neví,co to jeRv

0 1
možnosti

Poľsko historicky veľmi nebolo až také, ako píšete:

"Když někdo ztrácí spojence, se kterými počítal, má dvě možnosti: čekat, co bude dál a nebo začít jednat. Poláci zvolili druhou variantu. Už se spálili, když spoléhali na spojence, kteří už kdysi tvrdili, že to s Německem domluví."

Stratiť spojencov?8-o

Kto bol dovtedy najväčší spojenec Poľska? (Hitler)

S kým Poľská zahraničná politická garnitúra najviac koketovala? (s Hitlerom)

Kto podporoval rozbitie Československa od prvopočiatku.(s Hitlerom)

Kto s podporou Hitlera, zabral územie, Tešínska, Kysúc, Spiša, Oravy?

A keď Hitler porušil všetky dohody z lojálnym Poľskom, a vojensky ho napadol, odrazu začali spoliehať na bývalých spojencov.Rv

0 0
možnosti

To koketování s Hitlerem vidíte příliš zjednodušenou optikou.. když budu chtít zabránit světové válce, co udělám? Zvolím menší zlo.. Poláci tenkrát jen zvolili menší zlo, ustoupili Hitlerovi v jeho požadavcích, protože slíbil, že když si zabere jen malej kousíček území, tak nebude válka a Polsko, Československo neměly armády na to, aby mohli riskovat válku s vyzbrojeným Hitlerem, který navíc se vychytrale spojil z dalším ďáblem - Stalinem, oba dva se ujišťovali pakty. Proto dostali Poláci tenkrát přes držku, protože dělat smlouvy s ďábly, i v dobré víře zabránit většímu zlu, prostě nefunguje, i když Vám naslibují hory doly.. známe z historie ty "malé kousíčky", jenom dva prstíčky tam strčíme, žejo.. ustoupíte jednou a ustupujete pak stále, až Vám nezbude nic a ještě Vám vyhubí skoro celou populaci.. i Stalin nakonec zíral jak péro z gauče, když ho Hitler se svou armádou nakonec napadl.. Stalin prý byl úplně konsternován a nemohl to ani vydejchat..

0 0
možnosti

J50a96k49u62b 32M15a16c86h

1. 9. 2017 7:43

Ne vždy s Vámi souhlasím,ale dnes velká karma R^R^. Je neuvěřitelné jak jsou dnešní Evropané naivní. A budí to strach, až....

3 1
možnosti

Protože svět "vedou" schizofrenní gnostici.. někdy mám pocit, že celá Amerika baští LSD.. hrajou si na "artefakty" a Urgrundy a na Jáství a pak z toho sorosové mají pocit, že jsou bozi a mohou měnit realitu, z toho Jáství úplně zblbli a dospělo to tak daleko, že už máme i genderové pohlaví X, Kanada už to posvětila.. se podívejte třeba na film Matrix z jiného úhlu a bude Vám mnoho věcí jasnějších..

1 0
možnosti

P74a30v23e97l 43K20i67l22i51k

31. 8. 2017 20:36

Ode mě karma.R^

Bohužel většina čechů zatím pořád netuší co se děje. Zejména díky "dobré" práci mainstreamových médií. A tak před volbama řeší pštrosí hnízdo nebo co si koupí, až jim socialisté přidají 10 - 15 tisíc, a podobné, životně důležité věci.

9 1
možnosti

Přemýšlela jsem, co Vám odpovědět.. hmm, socialisté.. víte, chybí mně něco jako "Strana národního obrození", myšlenka slovanské vzájemnosti prodchnutá demokratickým duchem - což je pochopitelně sci-fi, v dnešním multikulti jsme (někteří nedobrovolně!) prodchnutí úplně něčím jiným.. nemáte někdy pocit, že se vytratila politická a kulturní emancipace českého národa? České historické vědomí se taky rozpustí, protože bude vědomí globální.. "pštrosí hnízda" mě nechávají ledově klidnou jako mě nechávají ledově klidnou prachy "v krabicích od vína", tyhle naprogramované výstřely na politické scéně nechávám k posouzení jiným..

0 0
možnosti

"Dlouhý" bývá to, co nudí. U mě dobrý.

6 1
možnosti

R^ Docela trefné konstatování. ;-D:-/

9 1
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Minulost píše budoucnost.

 

Hle, člověče, máš bibli uč se, anebo se ji můžeš zříci zcela, přece zůstanu v tvé mysli spící, když mysl vládne zbytku těla, bláznův smích nad moudrými, blízko k srdci láska po ní žal, pasáček s ovcemi zbloudilými mezi vlky pase je dál.

 

Nuda bohatých spěje ke zločinu stejně jako bída chudých.

 

Netrap se lidmi ze své minulosti, je důvod proč se nedostali do tvé budoucnosti.

 

Stoupej tak vysoko aby, až budeš padat, uměl si i plachtit.

 

Kdo vede lidstvo ústy svými a mé myšlenky za své pokládá, ten není hoden očisty, jen špíny, ten schází tak, jak s čím nakládá.

 

Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.

                                  -ed-