Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RV

To jsou bláboly! Zejména ten úvod s druhou světovou je úplnej přelud. Atomovky zachránili životy nejméně milionu lidí na obou stranách a hlavně, USA byly napadeny a pouze chtěly porazit nepřítele, který je napadl!

18 2
možnosti
PK

Koukám holka - jsi dobrá.

0 2
možnosti
Foto

Hodně odvážný článek, autorko - a pravdivý. Komentující níže jsou fialoví vzteky - mimochodem, to oni opakují propagandistické fráze, kterými se soudobí mocipáni a jejich přisluhovači to evidentní zlo snaží obhajovat. Ale jen totální zabedněnec a ignorant dnes nevidí realitu, jaká je.

Držím vám palce a vydržte.

8 22
možnosti
JF

..ty vyděržaj, pijoněr...:-)

18 0
možnosti
JF

Pod takovým úderným spiskem by ještě neměly chybět nějaké pěkné karikatury, jako třeba břichatý kapitalista s doutníkem a kloboukem v amerických barvách, případně trojbarevné spojené, upracované ruce pod obrazem srpu a kladiva, nebo tak něco :-)

V tom se máte ještě mnoho co doučit, třeba od mistra Olšera...Správně neřešíte nějaké HDP či DPH, pro bolševika jen imperialistické hlouposti mimo rozlišovací schopnost:-)

Jinak ale házíte čísly, jako klaun míčkama. Vy radši moc s ničím nepočítejte, moc vám to nejde. Tři nuly sem, tři nuly tam to je šest nul...

Americký dluh tvoří o málo větší suma než je roční HDP země a věřitele státního dluhu tvoří z přibližně poloviny Federální rezervní systém a mezivládní domácí holdingy, z 28% zahraniční a mezinárodní věřitelé, cca z 5,5% domácí státní a místní vlády, cca z 5% domácí vzájemné fondy (mutual fonds); zbytek je roztříštěn mezi mnoho dalších domácích subjektů.

Ze zahraničních věřitelů, kteří drží pouze 28% !opakuji pouze 28 %!

celkového dluhu, mají největší podíly Čínská lidová republika (24%; 6,7% celkově), Japonsko (20,7%; 5,8% celkově), země OPEC (6,6%; 1,8% celkově), kartel karibských států zahrnující Bahamské ostrovy, Bermudy, Kajmanské ostrovy, Nizozemské Antily, Panamu a Panenské ostrovy (5,75%; 1,6% celkově), Brazílie (4,8%; 1,3% celkově) a další.

Tak , že se to má asi takhle. Polovinu z toho dluhu dluží sami sobě. V americe se lidi začnou bouřit, až se budou mít jako třeba ruská horda, vy pońála?

25 4
možnosti
JV

Ano, kupříkladu variace karikatur na způsob živých obrazů.... rolník brousí kosu, Američan třese měšcem, a úplně vzadu Rus chrastí řetězem :-)

5 0
možnosti
JZ

Jako Rudé právo za komunistů. A souhlasím s názorem, že bylo štěstí, že atomovou bombu měli dříve Američané než rudí Rusové v čele se Stalinem. Ano, Američané tehdy po roce 1845 dali najevo, že použijí atomovou bombu proti SSSR v případě, jestliže ten nepřestane vyvážet socialismus a rozvracet ostatní státy.

17 3
možnosti
PB

Pane Zieglere, kdyby američani měli v r. 1845 atomovku, jebli by ju na Mexiko, s kterým tehdy byli ve válce. ;-D

Je to milé uklepnutí se v číslovce:-)

1 0
možnosti
Foto

Ufff, kde začít...? Tak třeba tím, že jste asi neměla na mysli rostoucí DPH, tedy daň z přidané hodnoty, ale HDP, což je trošičku něco jiného...:-) Dále ještě k těm shozeným atomovkám na Japonsko - podle všeho jste nikdy nečetla, nebo se jinak nesnažila ověřit si informace o tom, jak to bylo s vůlí a fanatismem Japonců za W.W. II. A ještě jedna poznámka, ano, atomovky jsou špatná věc, ale na druhou stranu můžeme být rádi, že ji měli dříve Američané než Stalin a ještě jedna věc - kdyby atomovky od Druhé světové nebyly, buďte si jistá, že by od té doby v Evropě zuřila jedna konvenčně vedená válka za druhou. Hrozba atomové síly však tyto války dokázala udusit hned v zárodku. A to není tak zlá cena za poznání té pekelné síly, co myslíte...?

22 0
možnosti

To je myšleno vážně, nebo je to nějaká hodně rafinovaná recese?8-o

18 0
možnosti
MT

Ve výběru na titulce? Redakce očekává hodně zobrazených reklam v diskuzích? No proč ne.. Jinak kromě nadstandartní délky nic, co by tu nebylo jednou denně. Schválně, kdo to poctivě přečetl celé?

2 0
možnosti
Foto

Zrejme jde jen o zert ci provokaci ;-D ..... jinak na priste doporucuji rozsapat Spanely za skutecne vyhlazeni celeho kontinentu ;-)

6 1
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Minulost píše budoucnost.

 

Hle, člověče, máš bibli uč se, anebo se ji můžeš zříci zcela, přece zůstanu v tvé mysli spící, když mysl vládne zbytku těla, bláznův smích nad moudrými, blízko k srdci láska po ní žal, pasáček s ovcemi zbloudilými mezi vlky pase je dál.

 

Nuda bohatých spěje ke zločinu stejně jako bída chudých.

 

Netrap se lidmi ze své minulosti, je důvod proč se nedostali do tvé budoucnosti.

 

Stoupej tak vysoko aby, až budeš padat, uměl si i plachtit.

 

Kdo vede lidstvo ústy svými a mé myšlenky za své pokládá, ten není hoden očisty, jen špíny, ten schází tak, jak s čím nakládá.

 

Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.

                                  -ed-