Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Hra na boha – vytvořme si novou civilizaci

 Nadnárodní elity se nudí, mají vše, jejich technologie jsou čím dále více sofistikovanější a lidí je moc, co s tím? Řešení by bylo..

  Představte si, že jste jeden z nejbohatších vlivných a mocných lidí světa. Máte nedozírné možnosti, tým nejlepších lidí, můžete spolupracovat s nejlepšími vědci světa, můžete si cokoliv koupit a kohokoliv zaplatit, můžete zkorumpovat politiky, vlády a hlavně chcete ovládat svět, protože si to můžete ze své pozice dovolit. Vy řídíte trhy, vy určujete jak bude vypadat to nebo ono, máte pod palcem světový obchod, internet či virtuální realitu. Ovládáte peníze, média i lidi. Vaše značky se nosí, vaše jídlo se kupuje, vaše noviny se čtou, váš internet se používá. Můžete se napojit na bankéře i na mafii, můžete zamíchat kartami skoro v každé zemi. Můžete ovládnout půlku zeměkoule, můžete si koupit i exoplanetu a díky médiím a internetu ovládnete celý svět. Jste to pak vy, kdo řídí vše kolem peněz, trhů, informací. Jste to vy, kdo tahá za provázky a vodí vybrané politiky jak loutky. Vy pak patříte do té skupiny těch „zednářů“, kolem kterých je tolik tajností a přitom oni visí na netu úplně v klidu třeba zrovna pod stovkou největších boháčů, protože vědí, že vtom seznamu se ztratí, tam je nikdo hledat nebude. To, co je nejvíce na očích to přece není podezřelé. Zapomeňte na tajemné a vzrušující mýty a legendy okolo Rotschildů a Rockefelerů. Svět ovládají nadnárodní korporace a státy nad nimi ztratily moc i kontrolu.

Ve světě, kde budou figurovat už jen virtuální peníze, ve světě, kdy veškeré suroviny ovládají nadnárodní korporace, ve světě, kdy virtuální realita pronikne ke každému z vás, v tomto světě už není potřeba chytrých lidí. To, že třímáte v rukou nejnovější iphone, řídíte automobil s autopilotem, proháníte se virtuální realitou, na to nepotřebujete být nijak vyloženě chytří. V takovém světě váš vlastní mozek nebude už tím čím byl. Ani svět nebude tím, čím byl.

Připomeňme si slova jednoho muže, ten muž se jmenuje Thomas P. M. Barnett. Že nevíte, kdo to je? Krátce vám ho představím - myslitel na poli vojenských strategií, globalizační fanatik fungující pod nadvládou USA elit nad národy světa. Jeho vize je jasná - proces globalizace, ve kterém navrhuje jednotné náboženství světa, jedné kultury a smíchání všech ras na zemi. Tento muž napsal dvě knihy, The Pentagon´s New map (2004) a Blueprint for Action (2005). Obě knihy vyšly zatím pouze v anglickém jazyce. Barnett napsal: „Konečným cílem je homogenizace všech států na zeměkouli. Toho musí být dosaženo smíšením ras s cílem vzniku jediné průměrné světlehnědé rasy v Evropě. Proto musí Evropa přijmout ročně 1,5 milionu přistěhovalců z třetího světa. Výsledkem bude vznik populace s průměrným IQ 90. Toto budou lidé, kteří budou příliš hloupí na to, aby chápali, ale dost inteligentní na to, aby pracovali.“ Že vás to šokuje? Mě ne.

Už v roce 2002 byl informován s výsledky jeho geostrategických studií ministr obrany Donald Rumsfeld. Jde o válku, kterou vyhlásili globalisté. Tedy nejmocnější z mocných. Seznámím vás stručně s obsahem tohoto megalomanského projektu, na to se radši posaďte.

1. Neomezený proud imigrantů za účelem rozpadu usazených národů i jejich kultur

a) žádný národ nesmí bránit přílivu uprchlíků

b) zdesetinásobit příliv uprchlíků do Evropy

c) nepřátelští politici k této strategie musí být umlčeni a musí zmizet z politické scény

2. Neomezený tok plynu, ropy a jiných surovin

a) žádný národ nesmí disponovat nerostným bohatstvím

b) urychlené přijetí smluv TTIP, CETA, TISA, EGA atd.

c) smlouva NAFTA – svázat Mexiko a Kanadu

3. Neomezené toky financí do USA

a) žádná vláda nesmí bránit svobodnému pohybu kapitálu

b) státy se musí dostat do vzájemné závislosti, nesmí fungovat samy o sobě

c) vlády ve státech – tzv. Loutkový režim

4. Žádný stát se nesmí postavit proti mírovému nasazení US Army

a) na regionální trhy nastoupí US soukromé militaristické agentury

b) trvale působit na podvědomí lidí dle hesla - „To sell the American people the long hand ahead in this global on terorrism war..“

 

Nastínila jsem vám zde zhruba o co jde. Vše můžete dohledat ve zmíněných knihách. Svět, jak jej známe, končí. Končí i díky takovým, kteří posluhují a ohýbají páteře pod šelestem peněz a příslibem nějaké moci. Tací lidé většinou umírají jako první, když se jich přímo nezbaví režim, který si je na špinavou práci najal, zbaví se jich dříve nebo později odboj. Zrádce totiž nemá nikdo rád, zradili jednou, zradí zase. Válka světů začala. Vidíte, ani ty vetřelce z Vesmíru nepotřebujeme, my lidi, my se přece dokážeme zničit dokonale sami.

 

                                                                       -ed-

 

 

P.S.

Mezi šest nejbohatších lidí světa patří jména jako Gates, Helú, Buffett, Ortega, Elison, Koch a Walton. Ta příjmení vám samozřejmě nic moc neřeknou, snad kromě Billa Gatese, toho zná svět díky internetu a tento muž je i mediálně velmi známá osobnost. Přispívá na různou charitu, ani ne tak z přesvědčení, ovšem neziskovky jsou napojeny na další vlákna celé globální mašinerie. Bill Gates je také podporovatelem nadčasových mozků. Což je pochopitelné, protože ve světě, kde už je převážně vše vymyšleno a jen se to dotahuje do ještě větší dokonalosti, je totiž nejdůležitější ten nápad. Dnes se platí za myšlenky. A Bill Gates to ví, jako ví i to, že cortickmanů je ve světě méně než talammanů. Takže si ty cortickmany hýčká. Samozřejmě tohle neví jen pan Gates, to ví celá nadnárodní elita, která tahá za všechny provázky světa.

Z té stovky nejbohatších osobností jsem vybrala jen některé a představím vám je:

Bill Gates, občanství USA, obor technologie, nejbohatší muž světa, vlastník Nokie a populární hry světa Minecraft – majetek 79,2 mld dolarů

Carlos Slim Helú, občanství Mexiko, obor telekomunikace, v Mexiku ovládá 70 procent trhu, vlastní mobilního operátora America Movil působí v 18 státech a má 265 milionů zákazníků, vlastní podíly v americké Saks Fifth Avenue a je 17tiprocentním podílníkem v The New York Times, vydělává též na nemovitostech-vykupuje akcie od minoritních vlastníků, majetek 77,1 mld USD

Warren Bufett, majetek 76,7 mld USD, občanství USA, obor investice, investiční skupina Berkshire Hathaway je s tržní kapitalizací 365 mil. dolarů (jedna akcie stojí 220 tisíc USD) jednou z nejcennějších obchodovaných firem USA, s velkým množstvím dceřiných společností (železnice, pojišťovnictví, energetika) dosáhla tato skupina BH v roce 2013 tržby 182 mil. USD a zisku 19,5 mld. USD, pan Bufett vlastní firmu Duracel, dále koupil německou firmu s motorkářským vybavením a otevřel si dveře na trh EU., vlastní podíly v Coca-Cole, American Expres, Procter and Gamble a Wels Fargo,

Amancio Ortega , majetek 64,5 mld. USD, firma Inditex, občanství Španělsko, nejbohatší vlastník maloobchodů, patří mu i zn. Zara, za celý život mluvil jen se třemi novináři, drží se vždy v ústraní od médií.

Larry Ellison, firma Oracle, obor technologie, majetek 54,3 mld USD, skupuje nemovitosti domy v Miami a je vlastníkem 98 procent havajského ostrova Lanai.

David Koch, nejbohatší obyvatel New Yorku, občanství USA, majetek 42,9 mld. USD, firma Koch Industries zpracovává a distribuuje chemikálie, polymery, hnojiva, minerály a další suroviny, podniká ve finančnictví, energetice a ropném průmyslu, dále je aktivní v politice a filantropii.

Christy Walton nejbohatší žena světa, majetek 41,7 mld. USD, občanství USA, firma Wal-Mart, odvětví maloobchod, investice v energetické firmě First Solar.

Bernard Arnault, občanství Francie, majetek 37,20 mld. USD, obor móda, firma LVMH, značky Fendi, Bulgari, Louis Vuitton, Sephora, Christian Dior, vlastní potravinový řetězec Carrefour.

Michael Bloomberg, občanství USA, majetek 35,5 mld. USD, obor investice, v investiční ve společnosti Bloomberg LP vlastníkem 88 procent.

Jeff Bezos, občanství USA, majetek 34,8 mld. USD, obor maloobchod, firma Amazon.com, Amazon je druhý největší online obchod na světě. Bezos oznámil i investice na indických trzích.

Sheldon Aderson, občanství USA, obor hazard, firma Las Vegas Sand, majetek 31,4 mld. USD, akcie jeho firmy mají větší hodnotu než všechna kasina dohromady v celém USA. V roce 2012 podpořil tento muž ve volbách republikány částkou 100 mil. USD. Podnikat začal ve 12 letech, kdy si koupil první novinový stánek za 200 dolarů.

Larry Page, občanství USA, majetek 29,7 mld. USD, obor technologie, firma Google, 40 tisíc zaměstnanců ve 40 zemích. Androin používá miliarda lidí a Google ovládá 65 procent trhu mezi vyhledávači. Dostudoval.

Sergej Brin, občanství USA, majetek 29,2 mld. USD, firma Google, speciální projekty v divizi Google X (samojezdící auta, Google brýle, investice do biotechnologií), financuje Univerzitu v Kalifornii, která spadá pod NASA a zabývá se vývojem umělé inteligence.

Mark Zuckerberg, občanství USA,obor technologie, firma Facebook, majetek 33,4 mld. USD, tržby za rok 2014 vzrostly o 58 procent, příjmy z mobilní reklamy, Facebook má 1,4 miliardy uživatelů po celém světě v něm zhlédnou denně tři miliardy videí.

George Schaeffler, nejbohatší Němec, majetek 26,90 mld. USD, obor kuličková ložiska, firma INA Waelzlager S. KG, s médii komunikuje výjimečně.

Forrest Mars Jr., občanství USA, obor sladkosti, firma Mars, vlastní a řídí největšího výrobce sladkostí na světě, Milky Way, Snickers. Do skupiny patří i Uncle Bens a krmiva pro zvířata Pedigree a Whiskas.

David Thomson, občanství Kanada, majetek 25,5 mld. USD, obor média, vlastní 57 procent Thomson Reuters. Do je ho soukromé sbírky patří kolekce umění včetně děl od Pabla Picassa a nejlepší světové kolekce anglického malíře Johna Constabla.

 

A co, krom strachu z budoucnosti, vlastníte vy?

 

 

Autor: Eva Dreyová | středa 30.9.2015 0:58 | karma článku: 26,70 | přečteno: 2186x
  • Další články autora

Eva Dreyová

Jak se to dělá po americku

Řeč prezidenta Trumpa v OSN byla jistě působivá a mnozí zaplesali, že konečně Amerika si bude hledět jen svého multikulturního národa, který potřebuje rozumné vedení a zametá si důkladně hlavně svůj práh.

20.9.2017 v 20:07 | Karma: 29,22 | Přečteno: 1206x | Diskuse| Ostatní

Eva Dreyová

Motýlí dilema

V životě by mě nenapadlo, že se vážně dožiji psychoideologicko-politického hybridu alá Engels-Duhring-Hegel-Jung-Marx a další. A že to fakt bude implementováno naprosto vážně, zaníceně do všech hlav.

19.9.2017 v 13:36 | Karma: 17,01 | Přečteno: 489x | Diskuse| Osobní

Eva Dreyová

Poselství

Důležité je znát protivníka. Nepodceňovat jej. Nepřetržitě sledovat jeho záměry, jeho metody a argumentace. Znát argumenty a nepřátelské snahy, což je nezbytný krok, abychom se jako národ staly imunní vůči ..

12.9.2017 v 13:00 | Karma: 20,77 | Přečteno: 686x | Diskuse| Osobní

Eva Dreyová

Islám - průkopník komunismu a jednoty

Starověký Islám byl vlastně průkopník komunismu. Jestlipak vůbec Karel Marx se svým "Watsonem" Bedřichem Engelsem tušili, když psali svá díla, která dodnes nesmiřitelně rozdělují svět...

12.9.2017 v 0:15 | Karma: 20,16 | Přečteno: 731x | Diskuse| Společnost

Eva Dreyová

Útok na Pearl Harbor aneb jak to všechno začalo

Píše se rok 1941. Do Washingtonu odjíždí zkušený japonský diplomat Saburo Kurusu. Snaží se s Američany vyjednat nějakou dohodu. Po neúspěšných jednání s Washingtonem je rozhodnuto.

11.9.2017 v 18:57 | Karma: 20,14 | Přečteno: 683x | Diskuse| Ostatní

Eva Dreyová

Vpád Japonců do Mandžuska aneb jak to všechno začalo

V roce 1930 se Japonsko stalo velkou vojenskou silou. Předpokladem k rozšíření japonského panství v celé oblasti Dálného východu a Tichomoří bylo ovládnutí Číny a získání jejích surovinových zdrojů.

10.9.2017 v 9:43 | Karma: 23,15 | Přečteno: 1204x | Diskuse| Ostatní

Eva Dreyová

Ameriko přestaň (aneb tohle je osobní)

Já nechci válku! Přestaň ohrožovat světový mír. Přestaň mi bulíkovat, že zásadní hrozba války vychází od severokorejců.

7.9.2017 v 23:43 | Karma: 45,52 | Přečteno: 19709x | Diskuse| Osobní

Eva Dreyová

Nic není nemožné

Vyvrácení základní teorie spěje vždy k vědecké revoluci. Kříže pryč z kostelů, pohlaví X, divíte se? Já ani ne.

7.9.2017 v 3:29 | Karma: 27,05 | Přečteno: 1021x | Diskuse| Ostatní

Eva Dreyová

Poláci na „první dobrou“ aneb jak (ne)dostat přes držku

Zůstali jaksi izolováni, neboť jim dnes z Véčtyřky zůstal jediný spojenec a to jsou Maďaři. Slováci se (asi) nechají koupit a Češi zvolí (asi).. (hele, je to dlouhý, tak jenom koho to zajímá, ať si ušetříte zbytečný zklamání, ok?)

31.8.2017 v 18:17 | Karma: 40,97 | Přečteno: 1867x | Diskuse| Ostatní

Eva Dreyová

Změna status quo aneb máme kliku

Německo, Francie, Itálie, Británie, Portugalsko, Španělsko, Belgie a mnohé další státy už lze definovat jako Dár al-islám. Tedy země - svět islámu.

28.8.2017 v 23:25 | Karma: 28,70 | Přečteno: 663x | Diskuse| Společnost

Eva Dreyová

Mezinárodní spolupráce aneb hlad je sviňa

Německý supermarket Edeka odstranil na jeden den ze svých regálů zahraniční zboží. V těch regálech tedy moc potravin nezůstalo. Hlad je sviňa.

28.8.2017 v 2:05 | Karma: 23,80 | Přečteno: 541x | Diskuse| Ostatní

Eva Dreyová

Spiritus agens

Poslední výroky papeže Františka opět ohromily svět, možná i proto, že zazněly po teroristickém útoku v Barceloně, což mnohým zdá se být nevhodné.

26.8.2017 v 23:04 | Karma: 17,99 | Přečteno: 555x | Diskuse| Společnost

Eva Dreyová

Které komunisty máte na mysli?

Nebavte se s komunisty, to mi radí server Forum24. Které komunisty má ovšem server na mysli? Ono to není s těmi komunisty tak jednoduché, jak to na první pohled vypadá. Ono je jich víc druhů. Nevěříte? Věřte.

9.7.2017 v 18:55 | Karma: 26,88 | Přečteno: 1177x | Diskuse| Ostatní

Eva Dreyová

Mládež jako rukojmí

Někteří ideologové a organizátoři mají tak zběsilé nitro, že to, co je přirozené a zákonité v životě, násilně přetvoří v demagogické „literární“ dílo, které uvedou reakční síly do praxe.

6.7.2017 v 7:35 | Karma: 27,76 | Přečteno: 606x | Diskuse| Společnost

Eva Dreyová

Soros není Bůh

i když si na něj rád hraje a kupodivu mu v jeho božství mnoho lidí pomáhá a většina neodporuje. Vrtochy tohoto přebohatého staříka odborná veřejnost tituluje jako „kontroverzní názory“. Zní to vzletněji.

25.6.2017 v 19:06 | Karma: 38,89 | Přečteno: 1491x | Diskuse| Ostatní

Eva Dreyová

Hoď kamenem kdo bez viny

Případ Warmbier rozpoutal vášnivé diskuze. Hororová líčení, předhánění se v líčení hrůz táborů v Severní Korei.

24.6.2017 v 3:39 | Karma: 21,94 | Přečteno: 1000x | Diskuse| Společnost

Eva Dreyová

NATO došel dech?

"Jsem dost zděšen, ministr obrany Martin Stropnický žádnou koncepci české armády nemá.." takto komentuje analytik Štefec situaci okolo bezpečnosti a zbrojařů. Nelichotivě zněl i komentář o NATO.

21.6.2017 v 23:40 | Karma: 20,01 | Přečteno: 805x | Diskuse| Ostatní

Eva Dreyová

Chceme žít v takovém světě? Aneb jak se kalí budoucnost

Moderní stát dneška trpí krizí, která začala otevíráním hranic a neschopností zachovávat závazky vůči občanům. Stát a národ spolu vždy dokázaly fungovat společně.

21.6.2017 v 1:40 | Karma: 23,97 | Přečteno: 721x | Diskuse| Společnost

Eva Dreyová

Přikrášlování „pravdy“ objektivizmus nezaručí

Přesto, že tento můj článek zřejmě vyvolá silnou kontroverzi, rozhodla jsem se ho po zralé úvaze uveřejnit i na svém profilu. A vypůjčím si jeden citát od Jana Campbella: „Souhlasu netřeba.“

19.6.2017 v 22:11 | Karma: 26,67 | Přečteno: 1265x | Diskuse| Společnost

Eva Dreyová

S výrokem polské premiérky nemám problém

Polská premiérka Beata Szydlová je pod palbou kritiky. Podle kritiků prý zneužila historii k politické kampani.

16.6.2017 v 1:53 | Karma: 39,92 | Přečteno: 2026x | Diskuse| Společnost
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Minulost píše budoucnost.

 

Hle, člověče, máš bibli uč se, anebo se ji můžeš zříci zcela, přece zůstanu v tvé mysli spící, když mysl vládne zbytku těla, bláznův smích nad moudrými, blízko k srdci láska po ní žal, pasáček s ovcemi zbloudilými mezi vlky pase je dál.

 

Nuda bohatých spěje ke zločinu stejně jako bída chudých.

 

Netrap se lidmi ze své minulosti, je důvod proč se nedostali do tvé budoucnosti.

 

Stoupej tak vysoko aby, až budeš padat, uměl si i plachtit.

 

Kdo vede lidstvo ústy svými a mé myšlenky za své pokládá, ten není hoden očisty, jen špíny, ten schází tak, jak s čím nakládá.

 

Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.

                                  -ed-