Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P85a43v20e73l 93K48i65l50i54k

25. 6. 2017 20:40

Náhodou, Pan Soros je v Česku velice vážená osobnost. Jak jinak si lze vysvětlit, že si lid zvolil vládu, která do neziskovek, jež spolufinancuje pan Soros, přispívá a na korunu nehledí. Pan Soros dá pár milionů, čeští daňoví poplatníci, na důkaz úcty k panu Sorosovi, přidají prostřednictvím své vlády pár desítek či stovek milionů. Po problémech v Maďarsku, kde chce ošklivý Orbán omezovat vliv Sorosových neziskovek a jeho univerzity, se voliči ANO a ČSSD okamžitě rozlítili a prostřednictvím svých eroposlanců podpořili vůči Maďarsku sankce. To bylo asi o týden dříve než si vzala komise na paškál i nás. A panu Babišovi stačilo, aby nabídl, že by mohla Sorosova univerzita přesídlit z Maďarska do Prahy, a okamžitě mu stouply volební preference asi o dva nebo tři procentní body.

Ne, ne. Vážená paní autorko. Do pana Sorose nerýpejte. Je to v česku velevážená a obdivovaná osbnost. Podívejte se do předvolebních průzkumů. Je to tam napsané. Stačí pořádně čísti. Češi si na svého obdivovaného mecenáše sáhnout nenechají. Státní kasa je pro multikulti neziskovky vždy otevřená a vládu, která by ji chtěla zavřít, takovou vládu si Češi nikdy nezvolí. Lepší důkaz podpory pana Sorose hledati netřeba.

A Vám karma.:-)

8 4
možnosti
DH

Tady bych polemizovala, že by Babišovi stouply preference, že chce přemístit vítačskou Sorosovou univerzitu, však mu také jeho poradci dali za uši a od té doby už nikdo žádnou univerzitu přemísťovat nechce. Můžeme poděkovat Klausovi, který Sorosovi tu univerzitu naštěstí zatrhl a tak by to mělo i zůstat. Ať si své neziskováře Soros vychovává mimo naše území.

6 2
možnosti
PK

P78a21v89e67l 54K35i90l67i58k

25. 6. 2017 21:09

Mírný nárůst oproti předešlému průzkumu tam byl. To, že to bylo díky těm sankcím a univerzitě, je taková nadsázka. Ale to, že to voliče vůbec nezajímá, že nevidí, neslyší, lépe řečeno nechtějí vidět, nechtějí slyšet, to je to podstatné. Prostě bude líp. Už je rozhodnuto.

0 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Minulost píše budoucnost.

 

Hle, člověče, máš bibli uč se, anebo se ji můžeš zříci zcela, přece zůstanu v tvé mysli spící, když mysl vládne zbytku těla, bláznův smích nad moudrými, blízko k srdci láska po ní žal, pasáček s ovcemi zbloudilými mezi vlky pase je dál.

 

Nuda bohatých spěje ke zločinu stejně jako bída chudých.

 

Netrap se lidmi ze své minulosti, je důvod proč se nedostali do tvé budoucnosti.

 

Stoupej tak vysoko aby, až budeš padat, uměl si i plachtit.

 

Kdo vede lidstvo ústy svými a mé myšlenky za své pokládá, ten není hoden očisty, jen špíny, ten schází tak, jak s čím nakládá.

 

Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.

                                  -ed-