Diskuse

Spiritus agens

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Dle mého sledování jeho chováni je dosazen někym právě proto, aby rozhodil křesťanské myšleni a tim pomáhal nastěhovat do Evropy přistěhovalce,proto byl tak urychleně odsunut byvalý Německý papež

1 1
možnosti
ED

E37v70a 52D38r39e57y45o10v64á

29. 8. 2017 22:10

Myslím si, že hledat v tom nějaké spiknutí, je sice dobrodružné a zvyšuje to adrenalin, ovšem zrovna tohle vysvětlení je prosté.. v katolické církvi ve Vatikánu už je přes padesát procent gayů, tudíž samozřejmě i to má (mimo jiné) vliv na rozhodování o různých věcech budoucích, proč myslíte, že církev posvětila homosexualitu? Protože ji to někdo nařídil? Ale kdepak, církev si nikdy nenechala nic nařizovat, a to se nezmění, to ji málo znáte, státy vždycky řídili hlavně kardinálové, to že jste byl král ještě neznamenalo, že nemáte za zády věrný stín - šedou eminenci :-).. proč myslíte, že si komunisti drželi církev na uzdě a nenechali si kecat do svýho ateismu.. proč myslíte, že se muslimové bouří proti západnímu stylu života, mají fatwy, bojí se, že všechno tohle, pro ně nezdravé, pronikne i do jejich komunity a úplně ji to pak rozloží, tím by se jejich pospolitost stala zranitelnou, chápete?..a když jste gay a máte v nějaké instituci už početní převahu, tak Vám rozhodně nebude vadit příliv mladých chlapů odkudkoliv.. víte, některá vysvětlení toho co probíhá v dnešním světě jsou příliš jednoduchá, proto je lidé nevidí, nevnímají, neskládají ty puzzle informací správně a pak jim uniká to, co mají kolikrát i přímo před nosem..

0 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Minulost píše budoucnost.

 

Hle, člověče, máš bibli uč se, anebo se ji můžeš zříci zcela, přece zůstanu v tvé mysli spící, když mysl vládne zbytku těla, bláznův smích nad moudrými, blízko k srdci láska po ní žal, pasáček s ovcemi zbloudilými mezi vlky pase je dál.

 

Nuda bohatých spěje ke zločinu stejně jako bída chudých.

 

Netrap se lidmi ze své minulosti, je důvod proč se nedostali do tvé budoucnosti.

 

Stoupej tak vysoko aby, až budeš padat, uměl si i plachtit.

 

Kdo vede lidstvo ústy svými a mé myšlenky za své pokládá, ten není hoden očisty, jen špíny, ten schází tak, jak s čím nakládá.

 

Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.

                                  -ed-