Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mila autorko, velice si vas za projeveni vasich nazoru vazim. Drobne nepresnosti blogu neubiraji na pravdivosti a realnosti. Po pravde me desi ti trolove, kterym je doprano zde publikovat a kteri se zde vyjadruji - protoze ti ostatni s vetsinovym nazorem byli jiz demokraticky odstraneni a umlceni... takze zde nate jen "prolustrovane" a vetsinou i hoborovane prispevky - nikoliv objektivni realitu :)

0 4
možnosti
Foto

Jste v poradku?? .. odstraneni .. umlceni .. honorovane prispevky .. ????? ... Mila pani, chapu, ze nekdo ma "svuj" nazor a ze ho prezentuje, ale vase tlachy timto smerem jsou tak trochu tragikomicke. Snazite sama sebe o cemsi presvedcit a mate tak trochu stesti, ze generalizujete. Jinak by z vas totiz byl lhar na entou ... Zkuste byt konkretni, dolozte, ze je nekdo honorovan, ze byl nekdo odstranen a umlcen .. dokonce podle vas vetsina :-D .... je mi lidi jako vy celkem lito 8-o:-/

6 1
možnosti
Foto

A co kdyby KLDR poskytla svým občanům alespoň polovinu politických a ekonomických svobod, které mají Američané? To by nešlo?

A taky by mě zajímalo srovnání jak se k "odpůrcům svého světonázoru" chová americký versus severokorejský režim. Když vidím ty pochody třeba nácků v USA, tak by mě zajímalo zda znáte nějaké obdobné pochody antikomunistů z KLDR.

4 1
možnosti
JV

Předkládat racionální argumenty tam, kde vládne demagogie, je ztrátou času, pane Řeháčku :-)

5 0
možnosti
PL

Ten váš článek je taková Zieglerovština, akorát v opačným gardu, prostě vidíte věci černé nebo bílé

4 0
možnosti
OZ

Jedno se vám proruským levičákům musí přiznat, lhát umíte a s touto "dovedností" se snad rodíteRv

3 0
možnosti
PB

Málokdy se vidí takový soubor lží, demagogií a naprosté nevědomosti. Vy, paní autorko, z tématu o kterém píšete, nevíte naprosto nic. Ovšem nebojíte se to veřejně prezentovat. Vy neznáte historická fakta o počtu indiánů, kolik jich bylo, jejich úbytky, kdo je decimoval (byli to Evropané), vy nevíte např, že Japonsko mělo obdrželo 12 výzev ke kapitulaci a že Hirošima byla varována před shozením A bomb, možná vás taky udiví, že v obklíčeném Berlíně v době, kdy Německo už nikde neválčilo a prakticky bylo dawn, padlo při jeho dobývání 250 000 - 300 000 lidí, převážně civilistů (malé srovnání s Hirošimou), že Japonci měli v arzenálu radioaktivní prach (byly zadrženy dvě ponorky s tímto nákladem), který hodlalo rozprašovat nad městy atd.

Psát o každém vašem chybné kroku by bylo jako popisovat kroky stepu.

Mimochodem, v zadluženosti před USA je nejméně 10 vyspělých států, z toho také mnohé evropské.

9 0
možnosti
Foto

A takhle to dopadne, když forma totálně převálcuje obsah ;-D. Jako teda v něčem máte pravdu, ale bohužel tahleta výstřední, expresivní (i když uznávám, že podmanivá) forma obsah článku dost devastuje. A fanatizuje.

4 0
možnosti
PK

Mně je jenom divné, i když tehdejší prezident vražedné mašinérie nazývané USA, Harry S. Truman byl informován co A bomba v použití je za nelidský zločin, že jeho cynizmus přehlušil alespoň běžné svědomí kteréhokoliv člověka a když mu došlo podepsáním použití A bomby co způsobil, že se jako alespoň trochu slušný člověk, nezastřelil. Radši nechal jednorázově zaživa uškvařit kolem 200.000 Japonců, aby předešel Rusko, (SSSR), kterému by se v té době Japonci již rádi vzdali.

2 12
možnosti
LW

On i konvenčně položený koberec např. na Tokyo, dokázal způsobit srovnatelné ztráty na životech. Jen je zajímavé, proč tedy Sověti pokračovali ještě několik týdnů v útoku po kapitulaci Japonska. Nějak mi pak v tom Vašem tvrzení nesedí logika o tom vzdávání Sovětům a úspoře životů.

9 0
možnosti
VK

Jsem rád, že dá redakce něco podobného občas do titulky. Někteří se neudrží a odkopou se.;-D:-(

9 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Minulost píše budoucnost.

 

Hle, člověče, máš bibli uč se, anebo se ji můžeš zříci zcela, přece zůstanu v tvé mysli spící, když mysl vládne zbytku těla, bláznův smích nad moudrými, blízko k srdci láska po ní žal, pasáček s ovcemi zbloudilými mezi vlky pase je dál.

 

Nuda bohatých spěje ke zločinu stejně jako bída chudých.

 

Netrap se lidmi ze své minulosti, je důvod proč se nedostali do tvé budoucnosti.

 

Stoupej tak vysoko aby, až budeš padat, uměl si i plachtit.

 

Kdo vede lidstvo ústy svými a mé myšlenky za své pokládá, ten není hoden očisty, jen špíny, ten schází tak, jak s čím nakládá.

 

Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.

                                  -ed-