Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Samozřejmě nelze přehlédnout, že světová média jsou jaksi "unifikována", což naznačuje řízení z jednoho centra. Otázkou je, kde se to centrum vlastně nachází.

Za článek karma R^

1 0
možnosti

P22a64v34e18l 24M85a13c35h

25. 6. 2016 20:46

To snad ani pani autorka nemysli vazne. V zadnem pripade ji nechci urazit, tak radeji uz napisi jen jednu vetu. Ten blog je ale snuzka hloposti hodnych tak Rudeho Prava a ne niceho lepsiho.

4 3
možnosti

Jo..tak tohle by mně neotiskli ani v Rudém právu to za prvé, za druhé jsem to dost ořezala a vcelku slušně "zobecnila" ten svůj původní článek, protože jinak by mi to štandopéde v lepším případě šoupli do soukromých a v horším případě by mi zamázli celý profil a za třetí, když už vedete propagandistickou válku tak nezapomeňte mne příště (kromě té snůšky hloupostí) ještě nazvat hloupou blondýnou a komunistkou, to prý ještě pořád na některé občany zabírá..;-)

2 2
možnosti
Foto

Cenzura po r. 1989 spočívá ve vytvoření situace, kdy pravda nemá žádný význam, tedy podmínek, kdy pravdu je možné kdykoliv přehlušit nepravdou.

3 0
možnosti
Foto

de Gaulle rozpoznal už za války mocenskou politiku USA a proto se ho USA snažily dost dlouho ignorovat a neustále hledaly za něj náhradu, třeba i z bývalých vichystických předáků, účel prostě světil prostředky, ale Američané nemají cit pro neamerické věci, tak se to zvrtlo a musely de Gaulla se skřípěním zubů uznat. de Gaulle se celou dobu snažil o spolupráci s Německem na vytvoření evropské vojenské odstrašující síly, protože chápal, že Anglie se stala letadlovou loďí USA, aby hlídala Evropu. Ale v Německu se zmýlil, protože nedohlédl míru jeho ovládnutí Spojenými státy, že vrcholní němečtí politici nemohli vlastně nic dělat bez souhlasu USA. Evropský vojenský odstrašující arzenál by znamenal obrovský vědeckotechnický rozmach, množství pracovních sil, hospodářskou stabilitu a Evropu jako faktickou nezávislou hospodářskou a vojenskou mocnost. To vše se přelilo do USA. On neodmítal spolupráci se Spojenými státy, ale jen za podmínek rovný s rovným. Taková Evropa ovšem nebyla v zájmu USA a konečně ani v zájmu SSSR, proto se dokázaly obě tyto velmoci i dohodnout přes hlavy Evropy. Evropa zase jen zůstala hřištěm hrátek obou stran. Teď už jen té jedné strany.

3 0
možnosti

E96v30a 44D88r71e72y47o18v18á

25. 6. 2016 21:51

Pane Černý, víte který výrok mě taky onehdá zaujal? "Činnost tajných služeb znamená válku v míru, což je jejich nejlepší současné označení..", tento výrok je velmi starý a řekl ho plk. gen. št. W. Nicolaie, to ještě někdy za první světové války. Imperialistické tajné služby organizují prostě nejrůznější akce proti národním státům na všech kontinentech, rozvracení systémů je jejich přirozeností. A víte proč? :-) Protože je potřebují, ty národní státy, udržovat v područí imperialistických států. Kdyby měl totiž každý stát na planetě stejné podmínky v rámci vybavenosti armád a nejnovější techniky, kdo by tomu pak velel, hmm? :-) Vy přece nevěříte té pohádce o odzbrojování a zničení všech jaderných zbraní na planetě stejně jako tomu nevěřím já. Navíc záminka pro politický převrat v některé zemi se přímo nabízí, když se tam hledají zbraně hromadného ničení a státník a jeho politika se označí za nepřítele celosvětového míru.. co na tom, že to byla fabulace, hlavně když vyšla a země je v troskách a státník mrtev.. ;-).. víte a takové ty pindy, jakože Rusko vyhrožuje jadernou válkou.. kdyby Rusko chtělo válku, už dávno by zamířilo některou svou jadernou hlavici na ten jejich "žlutej pahorek" pod kterým se to mele žhavou lávou a pod kterým to nebezpečně bublá už hodně dlouho.. USA by v tu ránu nebyly, zmizely by jak pára nad hrncem.. takže tyhle fabulace o tom, jak Rusko chce válčit jsou určené pro jiné uši, pro moje rozhodně ne :-)

3 2
možnosti

J89a71r90a 23R96a25n73k

25. 6. 2016 20:21

Jste pozorna, temer jako pozorovatelka, ale co znamena "zgajchsaltonizace"?

Pokud mate na mysli nejake slovo z nemciny, tak tam mate chybu;-)

2 1
možnosti

E72v88a 98D92r16e31y37o32v62á

25. 6. 2016 20:29

Máte recht, vypadlo mi "L" :-), to já mívám občas překlepy, určitě je najdete i v jiných článcích, díky za korekturu a upozornění.. -ed-

0 0
možnosti

R^R^ Přesné a výstižné. Karma.

3 1
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Minulost píše budoucnost.

 

Hle, člověče, máš bibli uč se, anebo se ji můžeš zříci zcela, přece zůstanu v tvé mysli spící, když mysl vládne zbytku těla, bláznův smích nad moudrými, blízko k srdci láska po ní žal, pasáček s ovcemi zbloudilými mezi vlky pase je dál.

 

Nuda bohatých spěje ke zločinu stejně jako bída chudých.

 

Netrap se lidmi ze své minulosti, je důvod proč se nedostali do tvé budoucnosti.

 

Stoupej tak vysoko aby, až budeš padat, uměl si i plachtit.

 

Kdo vede lidstvo ústy svými a mé myšlenky za své pokládá, ten není hoden očisty, jen špíny, ten schází tak, jak s čím nakládá.

 

Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.

                                  -ed-